Aktuellt
05 april 2022

Migrationsverkets betjäningstider i Mariehamn i juni och augusti 2022

Migrationsverkets tjänsteman tar emot ansökningar i ämbetshuset i Mariehamn med sex till sju veckors mellanrum. Extra besök anordnas när det är möjligt.

Betjäningstider den 14 juni–5 augusti 2022:

  • tisdag–fredag den 14–17 juni (vecka 24)
  • måndag–torsdag den 27–30 juni (vecka 26) Observera att veckodagarna avviker från de vanliga öppettiderna.
  • tisdag–fredag den 2–5 augusti (vecka 31)

Du kan boka en tid i vår tidsbokningstjänstLänk till en annan webbplats från och med den 11 april 2022 kl. 9–10. Lediga tider finns att boka i tjänsten för tre månader framåt.

Alla betjäningstider i Mariehamn finns på vår webbplats på sidan serviceställen.

Vi informerar separat om eventuella undantag i betjäningstiderna. Om vi måste ställa in din tid, skickar vi ett meddelande till dig.

Nästa betjäningstider i Mariehamn meddelas i maj. Följ våra kundmeddelanden.

Det här ska du ta med dig när du besöker servicestället i Mariehamn:

Besök inte ett serviceställe om du har coronavirussymtom eller om du är i karantän på grund av coronaviruset. Läs mer om att uträtta dina ärenden under coronavirusepidemin.

Visste du?

Om du ansöker om fortsatt tillstånd på webben, behöver du nödvändigtvis inte besöka ett serviceställe för att styrka din identitet, utan du kan sköta ditt ärende helt på webben. Logga in i e-tjänsten Enter Finland med nätbankskoder och lämna in din ansökan. Enter Finland berättar för dig om du behöver besöka ett serviceställe för att styrka din identitet eller inte. Läs mer om möjligheten att undgå att besöka ett serviceställe.